Louise Willerslev-Olsen

Når De paralympiske lege 2021 begynder, vil jeg være blandt de atleter, der går og kører ind under den danske fane! Følg min vej dertil.


NÆSTE TURNERING
Alle ITF-turneringer er aflyst indtil videre.
Behind the scenes: På foto med Louise
Jeg er sponsoreret af Zealand Care og Seniorland
Mød Louise
Den 22. maj 2019

Behind the scenes: På foto med Louise

Forleden, da solen skinnede og foråret havde lagt sig over Frederiksberg, indtog Louise og fotografen Line Falck Christensen KB's baner på Pile Allé. Det var tid til nye billeder og portrætter af Louise – og her får du et indblik i, hvordan den slags foregår.

En af Louises ikke-tennisrelaterede opgaver er også at stå model for fotografen Line Falck Christensen, der tager billeder af Louise til sitet her og til Zealand Cares pressearbejde.

Og nu hvor solen og varmen endelig har meldt sin ankomst i Danmark, rykkede Louise og Line ud med kamera på KB’s smukke grusbaner ved Frederiksberg Have. Her får du et par billeder bag kameraet – og så kan du glæde dig til at se resultaterne her på sitet i den næste tid.

Fotodagen på banerne gav i øvrigt anledning til en god snak om, hvilket underlag, der er Louises favorit at spille på – og hvordan de forskellige underlagstyper fungerer, når man spiller tennis på to hjul. Det kan du læse meget mere om senere på ugen!

 

Selv om solen er dejlig, kan det være svært at tage gode portrætter i direkte sol. Derfor dirigerede Line Louise ind i skyggen.

Louise holdt koncentrationen, selv om der blev spillet en højlydt kamp lige bag hende under fotograferingen.

Nogle gange man liiige brug for en ansigtsmimikpause midt i fotograferingen…

Op til nettet!

Louise havde taget en bunke forskellige toppe med, så hun kunne skifte – det sikrer, at du ikke skal se på de samme farver hele tiden.

Har du læst dem her?