Louise Willerslev-Olsen

Når De paralympiske lege 2021 begynder, vil jeg være blandt de atleter, der går og kører ind under den danske fane! Følg min vej dertil.


NÆSTE TURNERING
Alle ITF-turneringer er aflyst indtil videre.
Nyt talkshow har Louise Willerslev som første gæst
Jeg er sponsoreret af Zealand Care og Seniorland
Mød Louise
Den 15. januar 2021
Der blev grinet godt igennem, da Louise Willerslev gæstede til DIFs nye talkshow, Benspænd, der har legendariske parabordtennisspiller Peter Rosenmeier som vært. Billede: Screengrab fra Benspænd.

Nyt talkshow har Louise Willerslev som første gæst

For nylig ringede Peter Rosenmeier (bordtennisspiller, verdens- og paralympisk mester) til Louise Willerslev og spurgte, om hun ville bære med som gæst i hans nye talkshow. Showet er inspireret af programmer som Natholdet og De sorte spejdere, så Louise sagde naturligvis ja med det samme. I dag har første afsnit af Louises fire film fået premiere – og vi giver dig et sneak peek.

I dag har Dansk Idrætsforbund premiere på et spritnyt talkshow med den legendariske bordtennisspiller Peter Rosenmeier som vært. Serien hedder Benspænd, og her får Rosenmeier besøg af en række af Danmarks allerbedste paraatleter, der kæmper for at komme med til PL i Tokyo senere på året.
Og den allerførste gæst er simpelthen vores egen Louise Willerslev – Danmarks bedste paratennisspiller!

Natholdet med handicap
“Han ringede til mig for at spørge, om jeg ville være med, og når Peter Rosenmeier ringer, så siger man jo ja med det samme,” siger Louise og griner.
Og Peter er da heller ikke hvem som helst.
Han har deltaget i PL fire gange og er både verdens- og paralympisk mester i sin række inden for PL-bordtennis.
Nu springer har ud som talkshowvært for at sætte et mere humoristisk fokus på paraatleterne. Tanken er, at det ikke kun skal handle om sportslige resultater, men også om at kunne grine lidt af ens handicap.
“Inspirationen kommer lidt fra De sorte spejdere og Natholdet,” fortæller Louise, der – der, hvis det første klip her er repræsentativt, havde en forrygende stund foran kameraet.

Startruck og slikskål
Selve optagelserne fandt sted i Idrættens Hus, og det var en god stemning på settet, fortæller Louise:
“Det var simpelthen så hyggeligt og skægt at være med – jeg grinede virkelig meget! Jeg har desværre ingen billeder fra settet eller en sjov selfie med Peter. Jeg var vist lidt starstruk – og så stod der også en stor skål med slik, og enhver der kender mig, ved, at jeg ikke kan lade den stå…”

Her kan du se første afsnit af de fire film med Louise – der bliver lagt flere op i den kommende uge:

 

Hvem er ellers med?
Her kan du se traileren for hele serien, så du kan se nogle af de andre paraatleter, der er med i fremtidige afsnit:

Har du læst dem her?